Παλιοί γνώριμοι της Αντιτρομοκρατικής οι συλληφθέντες για την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ

Παλιοί γνώριμοι της Αντιτρομοκρατικής οι συλληφθέντες για την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ
ΑΧΕΠΑ

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν δύο άντρες και μία γυναίκα για την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης- Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για παλιούς γνώριμους των Αρχών-Οι δράστες με απειλή όπλων και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν τους υπάλληλους της χρηματαποστολής που ανεφοδίαζαν το ΑΤΜ του Νοσοκομείου και αφαίρεσαν τις τσάντες με τα χρήματα

Στα χέρια των αντρών της Αντιτρομοκρατικής έπεσαν δύο άντρες 41 και 35 ετών, που είχε θέσει υπό παρακολούθηση η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ), ύστερα από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Μαζί τους συνελήφθη και μία 39χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες έως τώρα πληροφορίες από τις Αρχές πρόκειται για δύο παλιούς γνώριμους της Αντιτρομοκρατικής, ο ένας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και ο άλλος στους «ληστές με τα μαύρα» και οι δύο είχαν απασχολήσει για μακρά περίοδο τα Μέσα Ενημέρωσης. Ο λόγος που είναι λογικό να καθυστερούν οι Αρχές να επιβεβαιώσουν επισήμως τουλάχιστον τα στοιχεία τους, είναι γιατί εξελίσσονται παράλληλα έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τυχόν περισσότερες πτυχές στην υπόθεση.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι, όταν οι δύο ένοπλοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και σύμφωνα με πληροφορίες προσποιούμενος τον γιατρό ο ένας και τον ασθενή ο άλλος, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής που είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ανεφοδιάσει το ΑΤΜ και υπό την απειλή των όπλων τους αφαίρεσαν τις τσάντες με τα χρήματα.

Μόλις οι δράστες επιχείρησαν να εισέλθουν στο όχημα διαφυγής τους, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής επενέβησαν, τους ακινητοποίησαν και συνέλαβαν και τους τρεις εμπλεκόμενους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα