Πατέρας Καρολάιν: “Τιμή μου να εκτελέσω τον δολοφόνο της κόρης μου, αν ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα”

Πατέρας Καρολάιν: “Τιμή μου να εκτελέσω τον δολοφόνο της κόρης μου, αν ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα”
Eurokinissi

Η αιχμηρή δήλωση του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, για τον δολοφόνο της κόρης του.

Τη θανατική ποινή ως “λύτρωση” για τον ίδιο ανέφερε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, της 19χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στη βρετανική DailyMail, οι γονείς της Καρολάιν ζητούν να μην αλλάξει η ποινή του 34χρονου, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο “ύπουλο κάθαρμα” και δήλωσε ότι “τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή και εύχεται να σαπίσει στην κόλαση”.

Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να είναι εφαρμόζεται στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τον εκτελέσω”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο βρετανικό μέσο.

Διακόπηκε ξανά η δίκη – Πότε θα συνεχιστεί

Ο συζυγοκτόνος, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και έντεκα έτη κάθειρξη και έξι μήνες για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου και με την έναρξη της διαδικασίας ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει αλλάξει συνήγορο υπεράσπισης και θα εκπροσωπηθεί ξανά από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον έχει αναλάβει από την ημέρα της σύλληψής του.

Συνεργάτης του δικηγόρου ενημέρωσε ότι ο κ. Παπαϊωαννίδης δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη λόγω κωλύματος και ζήτησε αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε η δίκη να διακοπεί για τις 24 Απριλίου.

Μιλώντας στη MailOnline, ο κ. Παπαϊωαννίδης δήλωσε: “Δεν περνάει ούτε μια μέρα χωρίς ο πελάτης μου να μετανιώνει για ό,τι συνέβη, αλλά αυτό που θέλει και αυτό που θέλουμε γι’ αυτόν είναι δικαιοσύνη. Δεν αρνείται αυτό που συνέβη, αλλά ζητάμε να μειωθεί η ποινή.

Κάθε μέρα που βρίσκεται στη φυλακή σκέφτεται τι συνέβη και πόσο μισεί τον εαυτό του, οι μόνες του σκέψεις είναι για την κόρη του.

Το μόνο που θέλει είναι μια δίκαιη δίκη και να ληφθούν υπόψη οι ελαφρυντικές περιστάσεις των όσων συνέβησαν την ώρα του θανάτου της Καρολίν.

Δεν είναι ναρκισσιστής και αποδέχεται τις αποφάσεις του δικαστηρίου, μετά την καταδίκη του είναι υπόδειγμα κρατούμενου στη φυλακή και βοηθάει τους άλλους κρατούμενους και έχει πολύ καλή συμπεριφορά και όλα αυτά θα τα εξηγήσουμε στο δικαστήριο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα