Πατέρας Στεφανάκη: Χτύπησε άνανδρα τη Φαίη. Δεν χτυπάς ένα μπιμπελό

Πατέρας Στεφανάκη: Χτύπησε άνανδρα τη Φαίη. Δεν χτυπάς ένα μπιμπελό

Η φιτιλιά που άναψε η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης και η κατάθεση του πατέρα του κατηγορούμενου

Η πολύκροτη δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα συνεχίστηκε με την κατάθεση του πατέρα του.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του γιου του, τη σχέση του με τα δύο κορίτσια αλλά και τη νύχτα του τραγικού περιστατικού.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Στεφανάκη, Μανώλης, καταδίκασε τη πράξη του γιου του να σηκώσει, όπως ανέφερε, χέρι σε κοπέλα, πλην όμως ξεκαθάρισε ότι η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή από ατύχημα.

“Ήταν ατύχημα ο θάνατος της Φαίης. Με μια σφαλιάρα πήρε μία στροφή και χτύπησε στον προφυλακτήρα. Σήκωσε το χέρι και χτύπησε ένα κορίτσι με άνανδρο τρόπο. Ένα μπιμπελό δεν το χτυπάς. Δεν το δέχομαι που σήκωσε χέρι σε γυναίκα”, υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στη Μαριαλένα τόνισε ότι δεν γνώριζε πως είχε συγγένεια με τη Φαίη.

“Η Μαριαλένα έφερνε το γιο μου σπίτι και τον περίμενε κάποιες φορές. Η σχέση τους ήταν φιλική. Όταν όμως εμφανίστηκε η Φαίη, η Μαριαλένα δεν εμφανίστηκε ξανά στο σπίτι μας.

Ο γιος μου ήταν φωνακλάς και υπερκινητικός όχι όμως επιθετικός. Εγώ ήθελα να βρει μόνιμη δουλειά για να παντρευτεί με τη Φαίη”.

Αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ του περιστατικού επισήμανε ότι ο γιος του δεν πήγε να παραδοθεί στις αρχές γιατί φοβόταν και ήταν τρομοκρατημένος.

Κοιμόταν σε παγκάκια. Μετά έμαθα ότι πήγε να εξομολογηθεί. Τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν μέσα και έξω από τη φυλακή”.

Σε ό,τι αφορά τον λόγο του καβγά που είχε ο κατηγορούμενος με το θύμα, ο Μανώλης Στεφανάκης ανέφερε ότι: “Άκουσα ότι η Μαριαλένα πήρε το Βαγγέλη και του είπε: “Με αυτή τη μισοριξιά τα έχεις που έχει πάει με τους φίλους σου;

Τότε εκείνος πήρε τη Φαίη τηλέφωνο και της το είπε. Εκείνη με τη σειρά της πήρε την αδερφή της και η Μαριαλένα της είπε ότι έχει πάει με τον Βαγγέλη παραπάνω από μία φορά και ότι δεν μπορεί να είναι μέλι – γάλα όλα μεταξύ τους”.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του γιου του ανέφερε ότι ήθελε να γίνει μοντέλο και πως δούλευε όπου έβρισκε μεροκάματα για να βγάλει τη βενζίνη και τα ατομικά του έξοδα.

“Είχε να πληρώνει το γυμναστήριο. Τα μπράτσα του ήθελε να τα φουσκώνει για τις κοπέλες. Έπαιρνε μια σκόνη για να φουσκώνει. Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι την έπαιρνε κάθε πρωί και ότι ήταν πρωτεΐνη. Είχε κάνει αίτηση για να γίνει μανεκέν”.

Ερωτηθείς για τυχόν εμπλοκή του γιου του σε άλλα επεισόδια και τη Χρυσή Αυγή ανέφερε: “ο γιος μου δεν είναι Χρυσή αυγή.

Δεν ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξέρει τι είναι Χρύση Αύγη; Είχε ένα επεισόδιο πριν από πέντε χρόνια με την αστυνομία. Τον κατηγόρησαν για αντίσταση κατά της αρχής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα