Πάτρα: Έντεκα προσαγωγές μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού

Πάτρα: Έντεκα προσαγωγές μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο της άγριας συμπλοκής δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες - Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του δράστη

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νεαρού Αφγανού μετανάστη έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», που βρίσκεται απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Επίσης, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.

ADVERTISING

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, αργά χθες το βράδυ μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί.

Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο νεαρός Αφγανός.

Πάτρα: Έντεκα προσαγωγές μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού

Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του νεαρού Αφγανού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάτρα: Νεκρός ο 17χρονος που τραυματίστηκε στη συμπλοκή μεταναστών στο λιμάνι

Πάτρα: Ομάδες μεταναστών συγκρούστηκαν με πέτρες και ξύλα - Ένας σοβαρά τραυματίας

SHARE:

24Media Network