Πέραμα: Σοκάρει η αγριότητα της δολοφονίας 81χρονου

Πέραμα: Σοκάρει η αγριότητα της δολοφονίας 81χρονου
Το σπίτι του 81χρονου στο Πέραμα όπου τον δολοφόνησαν Eurokinissi

Εξαιρετικά βίαιος ο θάνατος του 81χρονου στο Πέραμα. Είχε μία τόσο βαθιά τομή στον λαιμό που σχεδόν τον αποκεφάλισε. Οι δράστες έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Θύμα μίας εξαιρετικά άγριας και ανηλεούς δολοφονίας έπεσε ο άτυχος 81χρονος μέσα στο σπίτι του επί της οδού Κολοκοτρώνη 165, στο Πέραμα.

Σύμφωνα με όσα είδε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή σήμερα στο θύμα, ο ηλικιωμένος πέθανε από την βαθιά τομή των δολοφόνων του στον λαιμό και όχι από την φωτιά που έβαλαν μετά το έγκλημα, σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Το σώμα του βρέθηκε πεσμένο μεταξύ του μικρού σαλονιού και του υπνοδωματίου του, έφερε μία τομή στον θώρακα που πιθανόν έγινε όταν ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν και εκείνος φαίνεται προσπάθησε να αντισταθεί και μία δεύτερη και μοιραία τομή στον λαιμό η οποία ήταν τόσο βαθιά που έφτανε μέχρι και τον αυχένα του και σχεδόν τον είχαν αποκεφαλίσει…

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε δύο στρώματα, στο υπνοδωμάτιο του θύματος και σε ένα άλλο στρώμα στο σαλόνι και έφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος.

Ο χώρος ήταν ερευνημένος άρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της ληστείας ως κίνητρο, χωρίς βεβαίως ακόμη να έχουν αποκλειστεί άλλα ενδεχόμενα, όμως αυτό της ληστείας και μάλιστα για κάποιο πιθανό ευτελές ποσό κυριαρχεί.

Ο χρόνος θανάτου του θύματος εκτιμάται κάποιες ώρες πριν την εκδήλωση της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι και κατά συνέπεια της ανεύρεσής του, άρα είναι πιθανόν οι δράστες πρώτα να σκότωσαν τον άτυχο ηλικιωμένο και στη συνέχεια να έψαξαν το σπίτι και να αφαίρεσαν ότι τυχόν θεώρησαν εκείνοι αξίας και το αυτοκίνητό του.

Ο 81χρονος ήταν αρκετά γνωστός στην γειτονιά και ζούσε μόνος του εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια που είχε χάσει την σύζυγό του, ενώ είχε έναν θετό γιο που τον φρόντιζε και τον επισκεπτόταν συχνά.

Η έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και αφού έγινε προσεκτική συλλογή τυχόν αποτυπωμάτων και τυχόν γενετικού υλικού από τον χώρο, απ’ όπου αυτό ήταν δυνατό λόγω των φθορών από την φωτιά, συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από το στενό κύκλο του θύματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα