Περιοριστικούς όρους σε τρεις για τη δολοφονία του 21χρονου οπαδού

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 13 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ 21ΧΡΟΝΟΥ

(ICON PRESS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 13 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ 21ΧΡΟΝΟΥ (ICON PRESS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Περιοριστικούς όρους επιβλήθηκαν στους τρεις ανηλίκους που συμμετείχαν στη συμπλοκή της παραλιακής λεωφόρου. Χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ για τον καθένα. Τη Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο 24χρονος

Με τους τρεις ανήλικους, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, ξεκίνησε η απολογία των κατηγορουμένων οπαδών για την συμπλοκή στην οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο 21χρονος Γιάννης Ρουσάκης.

Σύμφωνα με το Cretalive, οι τρεις ανήλικους μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο καθένας από αυτούς θα καταβάλλει χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ για τον επόμενο χρόνο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Μέγαρο τις ώρες που θα αγωνίζονται οι ομάδες τους!

Ο 24χρονος, που κατηγορείται ως ένας από τους δυο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια προς το τέλος της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκαν προχθές από την Εισαγγελέα Ηρακλείου, σε βάρος τόσο του 24χρονου που συνελήφθη στο Ρέθυμνο, όσο και του 22χρονου που καταζητείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού από τα Μάλια.

Εξάλλου, στο πλαίσιο την ανακριτικής διαδικασίας θα κληθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσουν εκπρόσωποι του ερασιτέχνη ΟΦΗ, η διοίκηση του οποίου έχει παραχωρήσει χώρο, για τη στέγαση του συνδέσμου φιλάθλων στο κεντρικό γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Ο συγκεκριμένος χώρος, κατά την αστυνομία, χρησιμοποιήθηκε ως τόπος συνάντησης των οπαδών του ΟΦΗ, όταν αναχώρησαν και επέστρεψαν από το χώρο της συμπλοκής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη ένας εκ των δολοφόνων

Μαχαίρωσαν 21χρονο οπαδό

SHARE:

24Media Network