Πετρούπολη: Απετράπη επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού με χαρακτηριστικά βεντέτας

Πετρούπολη: Απετράπη επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού με χαρακτηριστικά βεντέτας
Στιγμιότυπο από πρόσφατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ σε αγώνα του ΠΑΟ Eurokinissi Sports

Στόχος ήταν οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού που εμπλέκεται στο περιστατικό επίθεσης σε βάρος της κοπέλας στο Ίλιον - Μέσα στο αυτοκίνητο με τους δράστες ήταν και εκείνη και θεωρείται πως θα υποδείκνυε τον στόχο-Συνολικά συνελήφθησαν 6 άτομα με μαχαίρια, εργαλεία, σπρέι πιπεριού και κουκούλες.

Μία αιματηρή επίθεση με τα χαρακτηριστικά βεντέτας κατάφεραν να αποτρέψουν τελευταία στιγμή, αστυνομικοί της Ασφάλειας χθες μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι, επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας, στην Πετρούπολη.

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 6 άτομα, ανάμεσά τους και η οργανωμένη οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι και ξυλοδαρμό στο Ίλιον και κατασχέθηκαν σπρέι πιπεριού, εργαλεία (γαλλικά κλειδιά, κάβουρας, σφυρί), ένα μαχαίρι, και κουκούλες full face, καθώς φαίνεται ετοίμαζαν επίθεση σε βάρος οπαδού του Ολυμπιακού, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης κοπέλας. Εκείνη ενδεχομένως θα υποδείκνυε στους υπόλοιπους τον στόχο για να του επιτεθούν.

Οι δράστες που ήταν επίσης οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Παρά τον κλοιό των Αρχών που συνεχώς σφίγγει γύρω από τα φαινόμενα οπαδικής βίας μετά και τα περιστατικά στο Ίλιον και στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ωστόσο δεν έχουν παρουσιάσει φθίνουσα πορεία τα περιστατικά αυτά και συνεχίζονται οι αιματηρές επιθέσεις, μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων, όπως έγινε στα Διόδια Τραγάνας πρόσφατα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα