Προφυλακιστέος ένας εκ των "εγκεφάλων"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ 4 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ 4 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) MOTIONTEAM

Διαβάστε ποιοι από τους κατηγορούμενος συμμετοχή στη μαφία της Θεσσαλονίκης παραμένουν κρατούμενοι

Άλλοι 13 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά την απολογία τους ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης την Κυριακή.

Διαβάστε τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους .

Μεταξύ αυτών είναι ο 38χρονος φερόμενος ως "εγκέφαλος" μίας εκ των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, το πρώην στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας κι ο υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αντιθέτως, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης από 20 έως 200.000 ευρώ αφέθηκαν πέντε εκ των κατηγορουμένων που κλήθηκαν να δώσουν την Κυριακή εξηγήσεις στον ανακριτή.

Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι ανώτερο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας (με εγγύηση 200.000 ευρώ).

Για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί συνολικά 28 άτομα, μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ, ενώ 19 αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και χρηματική εγγύηση από 10 έως 300.000 ευρώ.

Τη Δευτέρα έχουν κληθεί να απολογηθούν οι φερόμενοι ως αρχηγοί των κυκλωμάτων. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 53 άτομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άλλοι φυλακή, άλλοι ελεύθεροι και όλοι τους... αθώοι

Ο διάλογος του Νικολαΐδη με τη μαφία

SHARE:

24Media Network