Πύργος: Προσαγωγές για το άγριο “bullying” στον αγνοούμενο Θύμιο

Πύργος: Προσαγωγές για το άγριο “bullying” στον αγνοούμενο Θύμιο
Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς YouTube

Η Ασφάλεια του Πύργου ταυτοποίησε και προσήγαγε δύο 18χρονους που συμμετείχαν στο επεισόδιο έξω από το σπίτι του 39χρονου Θύμιου, που αγνοείται από τις 4 Μαΐου.

Στην Ασφάλεια Πύργου προσήχθησαν δύο 18χρονοι που συμμετείχαν στο επεισόδιο σε βάρος του 39χρονου ΑΜΕΑ Ευθύμιου Μπουγά, έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου.

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να γλιτώνει τα σχόλια από τους ανεγκέφαλους, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη… αφού υπέστη άγριο «bullying» από μία ομάδα νεαρών που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, για να τον χλευάσουν, να τον βρίσουν και στο τέλος να τον διασύρουν με μία ψευδή είδηση στα social media, περί δήθεν τρελού με το πριόνι που σκορπά τον τρόμο.

Βεβαίως, σε αυτή την ανθρωποφαγία συμμετείχαν και τοπικά δημοσιεύματα που εντελώς αδιασταύρωτα αναπαρήγαγαν αυτές τις αηδίες και στην «μάχη του κλικ» έσπευσαν να τις αναπαράγουν εντελώς αδιασταύρωτα και μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Όπως αποδείχτηκε, ο άνθρωπος κρατούσε απλά μια μαγκούρα και όχι πριόνια και τσεκούρια και βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είχε προηγηθεί, απέδειξε πως οι νεαροί επιτέθηκαν πρώτοι έξω από το σπίτι του και για να τον αναγκάσουν να βγει έξω του έριξαν μία βροχή από βεγγαλικά στην στέγη και στους τοίχους του σπιτιού του.

Οι πινακίδες τους από τα οχήματά τους και τα πρόσωπά τους βρίσκονται στην διάθεση των Αρχών και έτσι η τοπική Ασφάλεια ταυτοποίησε χθες και προσήγαγε δύο 18χρονους που συμμετείχαν στο άθλιο περιστατικό. Εξετάστηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πύργου για να αποφασίσει αν θα τους ασκήσει διώξεις και για ποια συγκεκριμένα αδικήματα.

Αυτή η συμπεριφορά που βιώνει στον τόπο του ο άνθρωπος αυτός από ανεγκέφαλα υποκείμενα που ευθυμούν με τον πόνο του, ήταν ικανή φαίνεται για να τον κάνει να εξαφανιστεί και έκτοτε οι τοπικές Αρχές ψάχνουν να τον βρουν σε ακατοίκητα κτίρια και όπου αλλού τυχόν μπορεί να έχει βρει καταφύγιο με αρνητικά έως σήμερα αποτελέσματα και με υπαρκτούς φόβους για την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, αυτό το συνήθιζε ο αγνοούμενος και μετά από αρκετές ημέρες επέστρεφε πίσω. Σημειώνεται ότι την Πρωτομαγιά που δέχτηκε την επίθεση από τους ανεγκέφαλους νεαρούς, πήγε ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα και το κατήγγειλε το γεγονός, μετέβησαν περιπολικά στο σημείο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα