Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο – Ομάδα ατόμων έριχνε βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου

Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο – Ομάδα ατόμων έριχνε βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου
Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς YouTube

Σοκάρουν οι εικόνες έξω από το σπίτι του Θύμιου, όπου άτομα φαίνεται να έχουν σταθμεύσει τον βρίζουν και πετούν βεγγαλικά στην αυλή του.

Αποτροπιασμό δημιουργούν οι εικόνες που προβλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, και στις οποίες φαίνεται ομάδα ατόμων να εκφοβίζει με ακραίο τρόπο τον Θύμιο, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 4 Μαΐου, και αναζητείται.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, τα άτομα αυτά έχουν σταθμεύσει έξω από το σπίτι του Θύμιου, τον βρίζουν και πετούν βεγγαλικά στην αυλή του.

Ο Θύμιος, σύμφωνα με την patrisnews, φοράει χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορωνοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από αγνώστους. Τελευταία φορά που τον είδαν πριν εξαφανιστεί ήταν όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση».

Υπενθυμίζεται πως για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

“Αναζήτηση ευθυνών μέσω του Αρείου Πάγου”

Μιλώντας χθες στην εκπομπή της ΟΡΤ, «Press Room» και στον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη ο διευθυντής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα της Γραμμής Ζωής θα είναι η αναζήτηση των υπευθύνων, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ενώ έκανε και μικρή αναφορά στις συνθήκες που οδήγησαν στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά.

Όπως είπε «η κακοποίηση του ανθρώπου αυτού είχε ως αποτέλεσμα την εξαφάνισή του. Για κάποιους λόγους, κάποιοι από την τοπική κοινωνία δεν τον ήθελα ανάμεσά τους. Ο άνθρωπος ζήτησε προστασία από την αστυνομία όμως φαίνεται ότι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που έγινε είναι ότι πρόκειται για μια μαφιόζικη ενέργεια στην οποία δρουν κυρίως ανήλικοι, Αυτή η ομάδα πήγε έξω από το σπίτι του με μηχανάκια και αυτοκίνητα, τον χλεύασε, του πέταξε πέτρες και ξύλα και τον υποχρέωσε να βγει έξω από την πόρτα για να τους διώξει και μετά οι ίδιοι πήγαν και κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι τους επιτέθηκε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα