Πυρήνες σε πρόεδρο: 'Άντε γ...... θα σε χώσω κάτω από τη γη'

Ένταση στην δίκη της "Χρυσής Αυγής" με συνθήματα και χτυπήματα στην πόρτα από κατηγορούμενους των "Πυρήνων της Φωτιάς" την ώρα που τους μετέφεραν στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη τους την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, στην δικαστική αιθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ένταση στην δίκη της "Χρυσής Αυγής" με συνθήματα και χτυπήματα στην πόρτα από κατηγορούμενους των "Πυρήνων της Φωτιάς" την ώρα που τους μετέφεραν στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη τους την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, στην δικαστική αιθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Πρωτοφανή επεισόδια στο δικαστήριο που συνεδριάζει στον Κορυδαλλό, για την υπόθεση του αποκαλούμενου "σχεδίου Γοργοπόταμου"

Χάος επικράτησε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που συνεδριάζει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση του αποκαλούμενου "σχεδίου Γοργοπόταμου".

Αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν στην έδρα, ενώ με ύβρεις περιέλουσαν την πρόεδρο του δικαστηρίου ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων, που έχουν ήδη καταδικαστεί για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς". Συγκεκριμένα, κατηγορούμενοι φέρονται να εκτόξευσαν σε βάρος της προέδρου πλαστικά διαχωριστικά  και εκείνη για να τα αποφύγει έσκυψε κάτω από την έδρα, ενώ δεν έλειψαν και οι απειλές.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ:  Α… γ… Δε θα σε σώσουν ούτε δέκα μπάτσοι. Θα σε χώσω κάτω από τη γη

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ησυχία, ντροπή σας. Θα σας βγουν ξινά τα γέλια

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ : Κ…..

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτά στις  φιλενάδες σας.

Χρειάστηκε η επέμβαση των φρουρών προκειμένου να αποφευχθούν περισσότερες εντάσεις, ενώ ακολούθησε και η αποβολή από την αίθουσα μερικών κατηγορουμένων.

Οι διαμαρτυρίες πάντως, συνεχίστηκαν αφού η πρόεδρος συνέχισε τη διαδικασία παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν τόσο ο κατηγορούμενος όσο και ο συνήγορος του.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά την αποκάλυψη σχεδίου απόδρασης μελών της Οργάνωσης από τον Κορυδαλλό το οποίο έγινε γνωστό μετά  τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Η δίκη έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες, χωρίς να προχωρήσει λόγω της αποχής των δικηγόρων, με αποτέλεσμα να μην έχει εξεταστεί κανένας μάρτυρας μέχρι σήμερα.

SHARE:

24Media Network