Πυροβολισμοί με τραυματίες στην Ανάβυσσο

Πυροβολισμοί με τραυματίες στην Ανάβυσσο
Περιπολικό της Αστυνομίας. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Στο περιστατικό τραυματίστηκαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και στη συνέχεια οι δύο από αυτούς κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» και ο τρίτος στο «Σισμανόγλειο»

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από ένοπλη επίθεση στην Ανάβυσσο που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αλλοδαπών.

Το περιστατικό έγινε στο τέρμα της οδού Μανόλιας όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν εναντίον των τριών αλλοδαπών, που βρίσκονταν σε οικία, τραυματίζοντας και τους τρεις. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, τα θύματα είναι Κούρδοι, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει η Αστυνομία να τους ταυτοποιήσει.

Τα θύματα αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και στη συνέχεια οι δύο από αυτούς κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» και ο τρίτος στο «Σισμανόγλειο».

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιοι οι λόγοι της ένοπλης επίθεσης, ενώ στην ευρύτερη περιοχή γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα