Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Αυτοκίνητο εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Αυτοκίνητο εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ
Αυτοκίνητο εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ Eurokinissi

Μεγάλη αναστάτωση το πρωί στο κέντρο της Αθήνας όταν, μετά από καταδίωξη, ΙΧ εμβόλισε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει για να ακινητοποιήσει τον οδηγό.

Μία επεισοδιακή συμπλοκή εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας που κατέληξε σε πυροβολισμούς. Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν στην Πλατεία Βάθη και επί της οδού Μάρνη 32 ένα σταθμευμένο όχημα που διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο και και ανέμεναν στο σημείο τον οδηγό, που κρίθηκε ύποπτος.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Αλβανός δράστης, που είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά, έκλεψε το αυτοκίνητο έξω από σχολείο στην Βάρη, όπου μία μητέρα είχε πάει το παιδί της και ξέχασε το κλειδί στην μηχανή. Ο δράστης άρπαξε το αμάξι, όμως εντοπίστηκε από το GPS του κινητού τηλεφώνου που είχε αφήσει η ιδιοκτήτρια μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί το εντόπισαν στην οδό Μάρνη και όταν είδαν τον δράστη να επιστρέφει στο αμάξι, του ζήτησαν να υποβληθεί σε έλεγχο, εκείνος αντέδρασε βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο και εμβόλισε μία μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός ελαφρά στα χέρια και στα πόδια.

Συνάδελφος του τραυματισμένου αστυνομικού αντέδρασε και κάνοντας χρήση του όπλου του, πυροβόλησε για να ακινητοποιήσει τον Αλβανό δράστη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο δεξί πόδι.

( /EUROKINISSI) Eurokinissi

( /EUROKINISSI) Eurokinissi

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον δράστη στο νοσοκομείο “Γεννηματά” όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό αλλά και για το εάν ο δράστης είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παράνομες πράξεις, διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα