Πυροβολισμοί στον Άλιμο: Σε μπαλκόνια διαμερισμάτων κατέληξαν οι σφαίρες

Πυροβολισμοί στον Άλιμο: Σε μπαλκόνια διαμερισμάτων κατέληξαν οι σφαίρες
Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς Eurokinissi

Από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών στο σημείο των πυροβολισμών, διαπιστώθηκαν οπές από πυροβολισμούς στα μπαλκόνια δύο διαμερισμάτων που ζουν ηλικιωμένοι-Έρευνα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή όχι

Αναστάτωση προκλήθηκε μισή ώρα μετά τις έξι το πρωί στη γειτονιά της οδού Κουμουνδούρου στον Άλιμο. Ένοικοι πολυκατοικίας κάλεσαν την Αστυνομία για πυροβολισμούς έξω από την πολυκατοικία τους.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το πρώτο περιπολικό που έφτασε στο σημείο εντόπισε αρχικά έναν κάλυκα από 9άρι πιστόλι έξω στον δρόμο και άφαντο τον δράστη ή τους δράστες, ενώ ούτε από τις αναζητήσεις στους γύρω δρόμους δεν προέκυψε ο εντοπισμός και η προσαγωγή τυχόν υπόπτων.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις οπές από πυροβολισμούς στα μπαλκόνια δύο διπλανών διαμερισμάτων του 3ου ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διαμένουν ηλικιωμένοι και δεν έχει προκύψει τυχόν συσχετισμός τους με κάτι ύποπτο.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί. Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποια προσωπική διαφορά ή για τυχαίο περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα