Ραφήνα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο μέχρι θανάτου μετά από παρεξήγηση σε μπαρ

Ραφήνα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο μέχρι θανάτου μετά από παρεξήγηση σε μπαρ
Περιπολικά της αστυνομίας (φωτό αρχείου) Eurokinissi

Την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό άφησε ένας 42χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα άτομα έπειτα από παρεξήγηση για ασήμαντη αφορμή.

Την ζωή του έχασε ένας 42χρονος άντρας στην Ραφήνα, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε με πλήθος από χτυπήματα στο κεφάλι από τέσσερα άτομα που αναζητούνται από την Αστυνομία για να συλληφθούν.

Το περιστατικό έγινε στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής (26/06), αρχικά εντός ενός γνωστού μπαρ όπου ξεκίνησε μεταξύ του θύματος και ενός άλλου από μία παρεξήγηση για ασήμαντη αφορμή, οι δύο άντρες βγήκαν έξω και εκεί ο δράστης μαζί με άλλα τρία άτομα από την παρέα του, επί της Πλατείας Ν. Πλαστήρα, όρμησαν στο θύμα και τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα που είχε δεχτεί πλήθος από σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς το πρωί κατέληξε.

Από εκείνη την στιγμή και μετά βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων όσων συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο που για μία ασήμαντη αφορμή κόστισε την ζωή στον 42χρονο άντρα.

Στο θύμα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα χτυπήματα που δέχτηκε και αν χρησιμοποιήθηκαν και όργανα, καθώς ορισμένες αναφορές κάνουν λόγο και για χρήση διαφόρων οργάνων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version