Σε δίκη ο νεαρός 'Ρουβίκωνας'

Επίθεση με μπογιές στην πρόσοψη της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα από μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας "Ρουβίκωνας", την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016. Δέκα -περίπου- άτομα πέταξαν μπουκάλια με κόκκινες και μαύρες μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου. Παράλληλα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ του λαού της Τουρκίας.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Επίθεση με μπογιές στην πρόσοψη της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα από μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας "Ρουβίκωνας", την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016. Δέκα -περίπου- άτομα πέταξαν μπουκάλια με κόκκινες και μαύρες μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου. Παράλληλα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ του λαού της Τουρκίας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για πλημμεληματικές πράξεις

Στο αυτόφωτο παραπέμθηκε για να δικαστεί ο νεαρός που θεωρείται από τις αρχές ως ένα από τα ηγετικά μέλη της ομάδας "Ρουβίκωνας".

Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι αυτά της διακεκριμένης φθοράς και της άρνησης δακτυλοσκόπησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος συμμετείχε στην "παρέμβαση" της ομάδας στην τουρκική πρεσβεία, όπου έριξαν μπογιές, ενώ φέρεται να υπάρχει βίντεο, όπου φαίνεται να συμμετέχει στα όσα συνέβησαν έξω από την πρεσβεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση μελών του 'Ρουβίκωνα' στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα

SHARE: