Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης για εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την διασταύρωση των οδών Μερκούρη Δ. και Ασκληπιού στην Αναβύσσο όπου το απόγευμα το Σαββατου 3 Ιανουαρίου 2015, συνελλήφθει ο Χριστόδουλος Ξηρός.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την διασταύρωση των οδών Μερκούρη Δ. και Ασκληπιού στην Αναβύσσο όπου το απόγευμα το Σαββατου 3 Ιανουαρίου 2015, συνελλήφθει ο Χριστόδουλος Ξηρός. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι μέλη της οργάνωσης, έχει εντοπιστεί εργαστήριο επανατυποποίησης ναρκωτικών και έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών, αυτοκίνητα, όπλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή και διακίνηση ηρωίνης, κοκαΐνης, χασίς κλπ.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι μέλη της οργάνωσης, Αλβανοί και Ρουμάνοι, έχει εντοπιστεί εργαστήριο επανατυποποίησης ναρκωτικών και έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών, αυτοκίνητα, όπλα, χρηματικά ποσά κλπ.

SHARE:

24Media Network