Σε ψαλίδι αυτοκινήτου και ταχυδρομικό δέμα από το Τρινιντάντ εντοπίστηκε κρυμμένη κοκαΐνη

Σε ψαλίδι αυτοκινήτου και ταχυδρομικό δέμα από το Τρινιντάντ εντοπίστηκε κρυμμένη κοκαΐνη

Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια. Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 302 γραμμαρίων.

Συνελήφθη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 41χρονος Νιγηριανός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με υπόθεση αποστολής ύποπτου δέματος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με προορισμό την Αθήνα και αποδέκτη τον 41χρονο, εντοπίσθηκε το εν λόγω δέμα και προέκυψε ότι περιείχε ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθως και έπειτα από συντονισμένες δράσεις, συνελήφθη ο δράστης εντός ταχυδρομικού καταστήματος, αμέσως μετά την παραλαβή του ταχυδρομικού δέματος.

Στο εσωτερικό του δέματος, βρέθηκε μεταλλικό εξάρτημα αυτοκινήτου, εντός του οποίου υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες τέσσερις νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 302 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: