Serial killer Κύπρου: Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός - Ο 35χρονος παραδέχτηκε και τρίτη δολοφονία

Serial killer Κύπρου: Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός - Ο 35χρονος παραδέχτηκε και τρίτη δολοφονία

Μία ακόμη σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο πεδίο βολής της Ορούντας. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο τον "Ορέστη". Πώς δελέαζε τις Φιλιππινέζες ο 35χρονος ίλαρχος, γιατί ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και η αμοιβή που έδινε για να φωτογραφίσει γυναίκες.

Σε θύμα του 35χρονου ίλαρχου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο πεδίο βολής της Ορούντας. Όπως πληροφορείται ο «Πολίτης» ανακριτές βρίσκονται στο σημείο μαζί με τον 35χρονο, ο οποίος παραδέχεται την διάπραξη της δολοφονίας άλλης μίας γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρίσκονται στο πεδίο βολής, συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς. Σημειώνεται ότι είναι άγνωστο για τις αρχές εάν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκας που χαρακτηρίστηκαν ως ελλείπουσες.

Όπως μεταδίδει το Sigmalive, το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο. Εντοπίστηκε μέσα σε λάκκο. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο. Δεν ξέρει πότε τη σκότωσε, φέρεται να έχει αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Maricar , της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017, και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία.

Στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, για να διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή που εντοπίστηκε το πτώμα.

"Είμαστε μπροστά σε μια 5η δολοφονία"

Για τα νέα δεδομένα της υπόθεσης του "Ορέστη" και τη νέα σορό που βρέθηκε, μίλησε ο δημοσιογράφος του Σίγμα στην Κύπρο, Σωτήρης Παπαδόπουλος, στον News 24/7 στους 88.6.

Όπως τόνισε ο ίδιος:

"Είμαστε μπροστά σε μία 5η δολοφονία, σε άλλο σημείο, εντελώς διαφορετικό, σε σημείο όπου γίνονται βολές του στρατού στην περιοχή Ορούντα. Μέχρι στιγμής έχουμε μπροστά μας 5 δολοφονίες, τεσσάρων γυναικών και ενός παιδιού, εκ των οποίων έχουν εντοπιστεί τρεις σοροί. Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα έδειξαν ότι υπάρχει εμπλοκή του Ορέστη με 30χρονη Φιλιππινέζα, της οποίας προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα. Οι πληροφορίες τρέχουν και το σκηνικό αλλάζει συνεχώς. Μέχρι πριν από λίγες μέρες ψάχναμε σε άλλη περιοχή και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το 4ο πρόσωπο πάει πιο πίσω, Δεκέμβριο το 2017. Το 5ο σε εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Μέχρι τώρα μιλούσαμε για συγκεκριμένο αριθμό αλλά για συγκεκριμένο χώρο, την περιοχή του Μιτσερού, ενώ πλέον πάμε και σε άλλη περιοχή."

Σχετικά με τα όσα αποκάλυψε ο 35χρονος το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και τα όσα θα ακολουθήσουν, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος είπε:

"Σήμερα πήγε στο δικαστήριο για την 30χρονη, εκεί παραδέχτηκε ότι συναντήθηκαν, ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, αλλά αρνείται ότι τη δολοφόνησε. Όμως, μέσα από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα και μέσω μιας σημαντικής μαρτυρίας, ο 35χρονος συνδέεται με το πρόσωπο. Το Σάββατο ξανά στο δικαστήριο για όλες τις υποθέσεις μαζί, ενώ τη Δευτέρα θα έρθουν ειδικοί ανακριτές που είναι για τέτοιου είδους δολοφονίες. Για την 6χρονη έχει παραδεχτεί ότι την πέταξε στη λίμνη, αλλά όχι ότι την έχει σκοτώσει. Ο ίδιος προς το παρόν δεν αποκαλύπτει τίποτα. Έως ότου βρεθεί το πτώμα δεν μιλάει και δεν παίρνει κάποια θέση.Έχουμε μπροστά μας πολλές εξελίξεις, που δεν μπορούμε ακόμη να οριοθετήσουμε."

Πεδίο βολής Ορούντα - Το σημείο όπου βρέθηκε η τρίτη σορός
Πεδίο βολής Ορούντα - Το σημείο όπου βρέθηκε η τρίτη σορός SIGMALIVE
Πεδίο βολής Ορούντα - Το σημείο όπου βρέθηκε η τρίτη σορός
Πεδίο βολής Ορούντα - Το σημείο όπου βρέθηκε η τρίτη σορός SIGMALIVE

Μαρτυρία για γυμνές φωτογραφίες και αμοιβή

Εν τω μεταξύ, πολλά είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν την κοινή γνώμη σε ό,τι αφορά την αρρωστημένη δράση του 35χρονου με το ψευδώνυμο «Ορέστης», που παραδέχτηκε ήδη τις δολοφονίες τριών γυναικών από τις Φιλιππίνες στην Κύπρο. Συνολικά τα θύματα είναι η Mary Rose, η Arian Palanes Lozano και η Maricar Valdez. Θύμα του ιλάρχου, όπως όλα δείχνουν, είναι και η 6χρονη κόρη της Mary Rose, Sierra, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται.

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία έφτασε στο SigmaLive από άνθρωπο ο οποίος θα είχε συνεργασία με τον «Ορέστη». Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων που πραγματοποιούν φορτωτικές σε ασιατικές χώρες, καθώς επίσης και καταστημάτων μεταφοράς χρημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο κύριος Στέλιος Πάναρης αποκάλυψε ότι ο Ορέστης είχε έρθει σε επαφή μαζί του, περί τα τέλη του 2016. Ο Ορέστης, λοιπόν, αφού συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση/φεστιβάλ σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Πάναρη, στο οποίο θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.

Ο Ορέστης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο SigmaLive o κ. Πάναρης, ζήτησε σε μια απ’ τις συναντήσεις που είχε μαζί του, όπως του δώσει κινητά τηλέφωνα αλλά και facebook γυναικών απ’ τις Φιλιππίνες. Σκοπός που ζήτησε αυτό το πράγμα ο Ορέστης ήταν για να διαχωρίσει ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν απ’ τον ίδιο ερασιτεχνικά, ως μοντέλα. Σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον Ορέστη, ο τελευταίος ζητούσε ημίγυμνες φωτογραφίες των γυναικών, με τα εσώρουχα. Ο κ. Πάναρης ανέφερε στον Ορέστη ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα.

Ο Ορέστης φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα ανερχόταν στα 150 με 200 ευρώ.

Στις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον Ορέστη ο κ. Πάναρης, γινόταν εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος ο οποίος ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Όπως αναφέρει στο SigmaLive ο κ. Πάναρης, ο Ορέστης δήλωνε φωτογράφος και όχι στρατιωτικός. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του κ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει ταυτότητα και άλλα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Πλήρως συνειδητοποιημένος, ο κ. Πάναρης δήλωσε στο SigmaLive ότι γλίτωσαν κι άλλες από τα χέρια του Ορέστη, αφού όπως προκύπτει από τις διαδικτυακές συνομιλίες του 35χρονου, αυτός συνομιλούσε και με άλλες γυναίκες. Από τα καταστήματα του κ. Πάναρη είχαν περάσει και οι δολοφονηθείσες γυναίκες, όπως μας αναφέρει.

Στην Επαρχία Λευκωσίας φαίνεται πως εκτυλισσόταν η αιμοβόρα, βγαλμένη από ταινίες, δράση του Ορέστη, του 35χρονου δηλαδή ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς.

Πηγή: 

Sigmalive, Πολίτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Serial Killers: Ο νεκρός είναι ο άφωνος μάρτυρας - Το στίγμα του δράστη και τα σωφρονιστικά κενά

Serial Killer Κύπρου: Σκότωσε την Arian στο πατάρι,στραγγάλισε την Rose,γρίφος η Maricar

Serial Killer Κύπρου: Στραγγάλιζε και πήγαινε σε γιορτές - Τα μηνύματα στη Μαρικάρ και το λάθος που τον "κάρφωσε"

Serial killer στην Κύπρο: Συνελήφθη και για τρίτο φόνο ο "Ορέστης"

Κύπρος: Η Σκότλαντ Γιαρντ θα "μπει" στο μυαλό του Ορέστη - Τα δύο πρόσωπα του serial killer

SHARE:

24Media Network