Σεσημασμένος βίαζε ανήλικες προσποιούμενος τον αστυνομικό

Σεσημασμένος βίαζε ανήλικες προσποιούμενος τον αστυνομικό

Ο σεσημασμένος κακοποιός είχε φυλακιστεί για βιασμό και ληστεία για διάστημα πέντε μόλις μηνών για την κάθε περίπτωση. Τα θύματά του ήταν στην πλειονότητά του 10χρονα και 11χρονα κορίτσια

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων κατάφερε την Πέμπτη να εντοπίσει και να συλλάβει έναν 33χρονο Έλληνα ο οποίος, το τελευταίο εξάμηνο, ενέχεται σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προσποιούμενος πολλές φορές τον αστυνομικό.

Ο δράστης είχε εγκλειστεί στο παρελθόν σε σωφρονιστικά καταστήματα για βιασμό και ληστείες και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.

Συγκεκριμένα το 2013 συνελήφθη για τον βιασμό μίας ενήλικης αλλοδαπής, μόλις έναν χρόνο μετά αποφυλακίστηκε και συνελήφθη εκ νέου για ληστεία, για να φτάσει μετά από λίγο καιρό να αποφυλακιστεί και πάλι να συνεχίσει ακριβώς στον ίδιο δρόμο…

Ο δράστης συνελήφθη την Πέμπτη στην Αθήνα με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομης βίας κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας και αντιποίησης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 33χρονος εντόπιζε ανήλικα κορίτσια τα οποία ακολουθούσε με ποδήλατο μέχρι την είσοδο των κατοικιών τους όπου προσποιούμενος κάποιες φορές τον αστυνομικό ισχυριζόμενος ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο τους, εξανάγκαζε τις ανήλικες σε σωματική έρευνα ενεργώντας σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Ο 33χρονος από 2011 έως και σήμερα, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης, διέπραξε έξι αποπλανήσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Τα θύματά του ήταν κορίτσια ηλικίας 10, 11, 15 και 17 ετών.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της “απόδοσης δικαιοσύνης” στη χώρα και το πόσο εξωφρενικά είναι αυτά που γίνονται ακόμα και με εξαιρετικά βίαιους και σεσημασμένους κακοποιούς, αξίζει να αναφερθεί ότι ο 33χρονος είχε καταδικαστεί και είχε φυλακιστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Τριπόλεως για διάστημα μόλις 5 μηνών και συγκεκριμένα από 13 Οκτωβρίου 12 έως 5 Απριλίου του 2013.

Στις 10 Οκτωβρίου του 2013 καταδικάστηκε και φυλακίστηκε εκ νέου, αυτήν τη φορά στις φυλακές Μαλανδρίνου, έως τις 11 Απριλίου, οπότε και αποφυλακίστηκε. Επομένως έκατσε στη φυλακή μόλις δέκα μήνες, πέντε για το κάθε κακούργημα που διέπραξε!

Η πρώτη ασέλγεια σε βάρος ανήλικης σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2011 σε βάρος μίας 17χρονης στην Ομόνοια. Έκτοτε, όποτε αποφυλακιζόταν, “χτυπούσε” ηλικίες 10-12 ετών στην πλειοψηφία τους. Το 2012 έπεσε θύμα του μία 15χρονη στον Κολωνό, τον Οκτώβριο του 2013, μία 10χρονη στον Βοτανικό και στη συνέχεια, μία 12χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τον Ιανουάριο του 2017 βίασε μία 11χρονη στα Κάτω Πατήσια και στις 3 Μαρτίου 2017. Τελευταίο θύμα του ήταν μία επίσης 11χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα, που χρησιμοποιούσε κατά την παράνομη δράση του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι οι έρευνες για την πλήρη διακρίβωση της εγκληματικής του δράσης συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα