'Σκούπα' στο κέντρο της Αθήνας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών

'Σκούπα' στο κέντρο της Αθήνας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών

Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας-Ελέγχθηκαν συνολικά 82 άτομα και συνελήφθησαν 7 για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών

Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο κυρίως την μικροδιακίνηση από διάφορα «βαποράκια».

Η επιχείρηση αναπτύχτηκε κυρίως στις περιοχές του Πεδίου του Άρεως, της πλατείας Ομονοίας, της πλατείας Αυδή, της πλατείας Ομονοίας, της πλατείας Θεάτρου, του Μεταξουργείου και του χώρου πέριξ του Πνευματικού Κέντρου και της Νομικής Σχολής.

ADVERTISING

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 82 άτομα και συνελήφθησαν 7 και συγκεκριμένα 4 Έλληνες και 3 αλλοδαποί, για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 31,6 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,9 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( sisha ) βάρους 4,3 γραμμ, 7 ναρκωτικά δισκία μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 294 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών.

SHARE:

24Media Network