Σπείρα διαρρηκτών 'άνοιγε' σπίτια σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου F1, βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Άγνωστοι φαίνεται πως την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό δεν εξερράγη.  Το κτήριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, βρίσκεται επί της οδού Γούναρη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΝΞ), προκειμένου να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Απασφαλισμένη χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου F1, βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Άγνωστοι φαίνεται πως την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό δεν εξερράγη. Το κτήριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, βρίσκεται επί της οδού Γούναρη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΝΞ), προκειμένου να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Συνελήφθησαν αμέσως μετά από διάρρηξη από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις

Συνελήφθησαν στο Μαρκόπουλο Αττικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις Ρομά, ηλικίας 22, 22, 23 και 30 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στο Πόρτο Ράφτη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρυσαφικά που είχαν αφαιρέσει από την προαναφερόμενη οικία, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα στον ιδιοκτήτη τους. Από την έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκόπουλου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες, είχαν συγκροτήσει ομάδα που προέβαινε σε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης καθώς και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network