Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος κλοπής αυτοκινήτων η ΕΛ.ΑΣ.

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος κλοπής αυτοκινήτων η ΕΛ.ΑΣ.

Στην επ' αυτοφόρω σύλληψη δύο ατόμων που επιχείρησαν να κλέψουν σταθμευμένο φορτηγάκι προχώρησαν οι αρχές στην Άρτα. Ενδεχόμενο κυκλώματος κλοπής αυτοκινήτων

Περισσότερες από 15 κλοπές αυτοκινήτων από τη Φιλιππιάδα, την Πρέβεζα και την 'Αρτα, εξιχνιάστηκαν μετά τη σύλληψη δύο ατόμων την ώρα που επιχειρούσαν με τη βοήθεια γερανού να «εξαφανίσουν» ένα σταθμευμένο φορτηγάκι 4x4, την Πέμπτη στην Αρτα.

Οι δύο συλληφθέντες, 26 και 35 χρόνων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησαν πως μετέφεραν τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε συνεργείο στο Αγρίνιο, όπου γινόταν, αποσυναρμολόγηση των οχημάτων και στη συνέχεια προώθηση των ανταλλακτικών προς πώληση.

Ο 35χρονος είναι υπάλληλος σε εταιρεία οδικής βοήθειας, ενώ ο συνεργός του φέρεται να είχε τον ρόλο του βοηθού στην παράνομη δραστηριότητα.

Οι αστυνομικές αρχές, θεωρούν ότι βρίσκονται αντιμέτωπες με μεγάλο κύκλωμα κλοπής αυτοκινήτων, το οποίο δραστηριοποιείται σε πολλές περιοχές και στην Αθήνα, ενώ εγκέφαλος φέρεται να είναι ένας επιχειρηματίας, ο οποίος και κατά το παρελθόν κατηγορήθηκε για ανάλογες υποθέσεις.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση του κυκλώματος, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE: