Στην Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε σκληρός κακοποιός και δραπέτης που αναζητούσαν οι γερμανικές Αρχές

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου EUROKINISSI SPORTS

Ο καταζητούμενος δραπέτης από τις Αρχές της Γερμανίας εντοπίστηκε μεσημεριανές ώρες χθες, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου-Είχε διαπράξει ληστεία, προέβη σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες και κατείχε παράνομα ναρκωτικά και όπλα

Η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, οι επισταμένες έρευνες και η οργανωμένη επιχείρηση ειδικού κλιμακίου αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου ατόμου.

Πρόκειται για ένα 26χρονο Γερμανό υπήκοο τουρκικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, ο καταζητούμενος άντρας εντοπίστηκε μεσημεριανές ώρες χθες, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και όπως προκύπτει από την έρευνα των Γερμανικών Αρχών, είχε διαπράξει ληστεία, προέβη σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες και κατείχε παράνομα ναρκωτικά και όπλα.

Σημειώνεται ότι, ο 26χρονος, κατά το παρελθόν, είχε αποδράσει από αστυνομική Υπηρεσία της Γερμανίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

SHARE: