Προθεσμία για τις 22 Μαΐου έλαβε από τον εφέτη ειδικό ανακριτή ο Χριστόδουλος Ξηρός

Ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεται από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ στην έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μετ'α την απολογία του στον εισαγγελέα την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεται από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ στην έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μετ'α την απολογία του στον εισαγγελέα την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Μέχρι τότε θα κρατείται στη ΓΑΔΑ. Ο Ξηρός κλήθηκε σε απολογία για την υπόθεση του σχεδίου γοργοπόταμος και σύμφωνα με τον συνήγορό του θα απολογηθεί "πολιτικά"

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Χριστόδουλος Ξηρός έφτασε στο Μέγαρο του Εφετείου Αθήνας, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή Νικόπουλου.

Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση 17Ν πέρασε το ανακριτικό κατώφλι, καθώς κλητεύθηκε να απολογηθεί συμπληρωματικά για την απόδρασή του, που έληξε με τη σύλληψή του στις αρχές Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρ. Ξηρός κρατείται στις φυλακές Χανίων, όπου μετήχθη από τις τότε φυλακές ασφαλείας τύπου Γ' στο Δομοκό εξαιτίας των σε βάρος του επιθέσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Ξηρός γλεντάει με τους Πυρήνες της Φωτιάς παίζοντας λύρα στις φυλακές Κορυδαλλού

Εντοπίστηκε το κτίσμα που δοκίμαζαν βόμβες ο Ξηρός και οι Πυρήνες της Φωτιάς

SHARE: