Συγγρού: Νεαρή καταγγέλλει ότι της έβαλαν κάτι στο ποτό και τη βίασαν έξω από κλαμπ

Συγγρού: Νεαρή καταγγέλλει ότι της έβαλαν κάτι στο ποτό και τη βίασαν έξω από κλαμπ
Μπαρ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Θύμα βιασμού από συνάδελφό της καταγγέλλει πως έπεσε μία 32χρονη έξω από strip club στη Λεωφόρο Συγγρού.

Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφό της προχώρησε μία 32χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό σε βάρος του 28χρονου κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, τα ξημερώματα της Παρασκευής εκείνη και άλλοι συνάδελφοί της, ανάμεσα στους οποίους και ο κατηγορούμενος, κανόνισαν έξοδο και πήγαν αρχικά σε ένα μπαρ στα Μελίσσια.

Εκεί, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, ήπιε ποτό που της πρόσφερε άγνωστος σε εκείνη μπάρμαν και αμέσως άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και απώλεια μνήμης.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, αποχώρησαν όλοι μαζί και συνέχισαν την βραδινή τους έξοδο σε κλαμπ με strip show, στην Λ. Συγγρού.

Εκείνη, όπως δήλωσε, λόγω της αδιαθεσίας της παρέμεινε στο αυτοκίνητο και αποκοιμήθηκε, ενώ οι υπόλοιποι εισήλθαν στο κατάστημα. Όταν συνήλθε, όπως είπε, αντιλήφθηκε ότι ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της, της είχε πιάσει το κεφάλι και το είχε τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα.

Η ίδια ανέφερε πως αργότερα ένιωθε να πονάει κιόλας και θεώρησε πως ο κατηγορούμενος ενδεχομένως να την βίασε και να προχώρησε και σε άλλες ασελγείς πράξεις σε βάρος της, όσο εκείνη ήταν αναίσθητη.

Το θύμα μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προς εξέταση και παρέδωσε και τον ρουχισμό εκείνης της νύχτας για να αποσταλεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα και προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα