Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης
Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης Ελληνική Αστυνομία

Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και μεταξύ άλλων 2.655 γραμμ. κοκαΐνης, 840 γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 103 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), και 19 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 49 ετών, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Συγκατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση τυγχάνει ακόμη ένας Έλληνας που αναζητείται.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση του 24χρονου στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, κατελήφθη ο 24χρονος στην περιοχή της Κυψέλης να προμηθεύει τον 49χρονο και ακόμη ένα άτομο που επέβαιναν σε ταξί, με τρεις συσκευασίες περιέχουσες μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθησαν έρευνες σε δύο οικίες και συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.655 γραμμ. κοκαΐνης, 840 γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 103 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο τρίφτες, πιστόλι και 4.070 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα