Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Δυτική Αττική

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Δυτική Αττική
Επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι (αρχείου) eurokinissi

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στις περιοχές του Μενιδίου, Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Καματερού

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στις Αχαρνές και στο Καματερό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερα άτομα (ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες) για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Δίωξης, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κυρίως στις περιοχές του Μενιδίου, Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Καματερού, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από τις έρευνες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 986,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 9,6 γραμμαρίων, 85 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης (νοθευτικής ουσίας), δύο πιστόλια με γεμιστήρες με 19 φυσίγγια, 3.670 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 6 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα