Συλλήψεις στη Γλυφάδα για κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Αστυνομία-Φωτογραφία αρχείου
Αστυνομία-Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 8 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή των συλληφθέντων και σε τυχόν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας, ένας 47χρονος Αρμένιος και ένας 53χρονος Έλληνας, την στιγμή που είχαν παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο με σκοπό την κλοπή.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι δράστες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη χρήση εργαλείου θραύσης υαλοπινάκων διερρήγνυαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Γλυφάδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα τιμαλφή.

Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλείο θραύσης υαλοπινάκων, διαρρηκτικά εργαλεία, ζευγάρια γάντια και κλεμμένο διαβατήριο. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 8 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network