Συλλήψεις και πλήθος πολεμοφοδίων στο διαμέρισμα “γιάφκα” της οδού Στουρνάρη

Συλλήψεις και πλήθος πολεμοφοδίων στο διαμέρισμα “γιάφκα” της οδού Στουρνάρη
Ελληνική Αστυνομία

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της Κρατικής Ασφάλειας ότι στην συγκεκριμένη πολυκατοικία οι αντιεξουσιαστές χρησιμοποιούσαν διαμέρισμα ως «γιάφκα» και ορμητήριο επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε δύο διαμερίσματα σε κτήριο επί της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια.

Σε διαμέρισμα 4ου ορόφου συνελήφθησαν δύο Έλληνες, που βρέθηκαν εντός του χώρου, ενώ κατασχέθηκαν 8 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 3 κροτίδες, ναυτικό καπνογόνο και πέτρες.

Ελληνική Αστυνομία

 

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια πολυκατοικία χθες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις ακόμη δύο άτομα, ενώ σε έρευνα που είχε προηγηθεί σε άλλη πολυκατοικία επί της οδού Σπ.Τρικούπη είχαν συλληφθεί έξι άτομα και είχαν εντοπιστεί επίσης πολεμοφόδια στην ταράτσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα