Συμμορία ανηλίκων: Συνελήφθη και το 4ο μέλος – Κανόνιζαν τις επιθέσεις στα social media

Συμμορία ανηλίκων: Συνελήφθη και το 4ο μέλος – Κανόνιζαν τις επιθέσεις στα social media
Μεταγωγή των μελών της συμμορίας ανηλίκων στον ανακριτή INTIME

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και το τέταρτο μέλος της συμμορίας ανηλίκων. Πρόκειται γι' αυτόν που μαχαίρωσε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά έναν άλλον ανήλικο μέσα στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για την πλήρη αποδόμηση της συμμορίας ανηλίκων, τρία μέλη της οποίας συνελήφθησαν στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός επιπλέον ανηλίκου, μέλους της συμμορίας.

Πρόκειται για 15χρονο, ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης με μαχαίρι, που διαπράχθηκε σε σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου, που λίγο κόντεψε να χάσει την ζωή του από την αιματηρή επίθεση.

Ο 15χρονος εντοπίσθηκε χθες το πρωί στον Κολωνό και παρά τη σοβαρή αντίσταση που προέβαλε ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένος μεταλλικός κόφτης.

Μάλιστα, οι ανήλικοι δράστες κανόνιζαν τις επιθέσεις σε βάρος άλλων ανηλίκων είτε για ληστεία είτε για την κακώς εννοούμενη «μαγκιά» που πρεσβεύουν, με συνεννόηση και διαλόγους μεταξύ τους μέσω των social media. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα