Συνελήφθη 'ρασοφόρος' που παρενοχλούσε γυναίκες

Συνελήφθη 'ρασοφόρος' που παρενοχλούσε γυναίκες

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 'ρασοφόρου', στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε. Η υπόθεση όπως λανθασμένα αναφέραμε αρχικά, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι συνδέεται με τον ρασοφόρο που παρενοχλούσε γυναίκες στα λεωφορεία

Χειροπέδες σε άνδρα που υποδυόταν τον “ρασοφόρο”  έβαλε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tilegraphima.gr, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος άνδρα ρουμανικής καταγωγής 41ος ετών, για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος. Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

Η υπόθεση όπως λανθασμένα αναφέραμε αρχικά, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι συνδέεται με τον ρασοφόρο που παρενοχλούσε γυναίκες στα λεωφορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαρτυρία: 'Βοηθήστε να βρούμε τον ρασοφόρο που με παρενόχλησε σε λεωφορείο'

SHARE:

24Media Network