Συνελήφθη σωφρονιστικός που επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Συνελήφθη σωφρονιστικός που επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά στις Φυλακές Μαλανδρίνου
ΕΛΑΣ

Στην κατοχή του βρέθηκαν 345 γρ. χασίς και 108 γρ. ηρωίνη. Σε άλλη περίπτωση, εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας, σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά στο Κατάστημα Κράτησης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς στην κεντρική είσοδο του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 345 γρ. χασίς και 108 γρ. ηρωίνης, 2 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα του συλληφθέντα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.

Σε άλλη περίπτωση, από διενέργεια έρευνας εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν 21,9 γρ. χασίς, 18,8 γρ. ηρωίνη και 18,3 γρ. κοκαΐνη. Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική Αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα