Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στην Καλλιθέα κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στην Καλλιθέα κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης και 655 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, δύο Αλβανοί για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 26χρονος συνεργός τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσθηκαν οι δράστες στη Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κοκαΐνης, και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Στην κατοχή τους και μετά από έρευνες σε οικία και σε ένα όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.205 γραμμάρια κοκαΐνης, 655 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 17.520 ευρώ, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα μετακίνησης και μεταφοράς. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα