Συνελήφθησαν πορτοφολάδες στον ΗΣΑΠ Πατησίων - Επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα

Σταθμός του ΗΣΑΠ - Φωτογραφία αρχείου
Σταθμός του ΗΣΑΠ - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που αφαιρούσαν το πορτοφόλι μίας κοπέλας από την τσάντα της -Από τους 6 δράστες συνελήφθησαν οι δυο μετά από καταδίωξη.

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι επιβάτες στον σταθμό ΗΣΑΠ Πατησίων όταν μπροστά στα μάτια τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, πορτοφολάδες που είχαν ρημάξει τους επιβάτες στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ.

Το κύκλωμα αποτελούσαν έξι Αλβανοί οι οποίοι προκαλούσαν τεχνητό συνωστισμό μέσα στα βαγόνια και άρπαζαν πορτοφόλια μέσα από τσάντες και τσέπες επιβατών, δίχως εκείνοι να αντιληφθούν το παραμικρό.

ADVERTISING

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας προσπαθούσαν για μήνες να τους εντοπίσουν, προσποιούμενοι του επιβάτες.

Τελικά τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που αφαιρούσαν το πορτοφόλι μίας κοπέλας από την τσάντα της, χθες το απόγευμα.

Είδαν να αφαιρούν το πορτοφόλι και μόλις έβγαλαν τα χρήματα το πέταξαν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταδιώξουν και τους έξι δράστες, κατάφεραν όμως να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο, ενώ οι υπόλοιποι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Από την Ασφάλεια συνεχίζεται η έρευνα μέχρι να διαπιστωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς τους.

SHARE:

24Media Network