Ταμπουρωμένος ηλικιωμένος για 24 ώρες

Ταμπουρωμένος ηλικιωμένος για 24 ώρες
Κορδέλα της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Έξω από το σπίτι του 83χρονου, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, βρίσκονται από χθες άντρες των ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής, αρνείται όμως να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί

Φοβερές αποδεικνύονται οι αντοχές ενός 83χρονου στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραμένει από χθες το πρωί ταμπουρωμένος και οπλισμένος μέσα στο σπίτι του και αρνείται να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί στο Μελισσοχώρι, όταν ο 83χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά έναν 63χρονο γνωστό του από διπλανό χωριό, με τον οποίο μάλλον είχε διαφορές μαζί του, καθώς ούτε αυτός εξηγεί τον λόγο ούτε το θύμα που ακόμα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του “Παπανικολάου”, βρίσκεται σε θέση να καταθέσει στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο υπερήλικας ένοπλος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια και έκτοτε αρνείται να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί. Στο σημείο από χθες βρίσκονται άντρες των ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής της Αστυνομίας, ωστόσο ο 83χρονος αποδεικνύεται πολύ… σκληρό καρύδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα