Τεμάχισε και έθαψε ομοεθνή του, λόγω αντιζηλίας

Τεμάχισε και έθαψε ομοεθνή του, λόγω αντιζηλίας
Ομαδική απόδραση από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στον Πύργο την Κυριακή 11 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) Eurokinissi

Ο ίδιος επικαλέστηκε πως δεν ενέκρινε την σχέση που ήθελε να συνάψει με την κόρη της ερωμένης του και πως τον ζήλευε που είχε περισσότερα χρήματα και τον ήθελαν οι γυναίκες

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου από τα όσα άκουσαν από το στόμα του ίδιου του δράστη της ειδεχθούς δολοφονίας στην περιοχή, αν και δεν πείστηκαν πως το κίνητρο ήταν μόνο η αντιζηλία και πιστεύουν πως υπάρχει οικονομικό κίνητρο στην μέση.

Σε ότι αφορά το χρονικό της υπόθεσης αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συνέλαβαν το Σάββατο έναν 27χρονο Πακιστανό και την 23χρονη Ρομά σύντροφό του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για την ανθρωποκτονία του 30χρονου Πακιστανού.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των δραστών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας 19χρονος, ομοεθνής του δράστη, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, κατά τις οποίες αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, δεδομένα και ευρήματα, που συγκεντρώθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στις 21 Μαρτίου το βράδυ, δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, από τον Έλληνα εργοδότη του 30χρονου Πακιστανού, η εξαφάνιση του. Από την επισταμένη έρευνα, που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι στις 20 Μαρτίου το απόγευμα στον Πύργο, ο 27χρονος Πακιστανός κάλεσε στην οικία του, τον 30χρονο ομοεθνή του, τον οποίο έπληξε με μαχαίρι στον αυχένα και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος Πακιστανός με τη βοήθεια του 19χρονου συνεργού του, τεμάχισαν τη σορό του θύματος, με ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο, σε τέσσερα κομμάτια και αφού την περιτύλιξαν με νάιλον, την τοποθέτησαν μέσα σε μια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Ακολούθως, οι δυο δράστες από κοινού με την 23χρονη Ρομά, μετέφεραν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο την σορό του 30χρονου, σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα, Βαρβάσαινας Ηλείας, όπου την έθαψαν.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι οι δυο αλλοδαποί δράστες είχαν προσχεδιάσει την ανθρωποκτονία του ομοεθνή τους, διότι είχαν διανοίξει μία ημέρα πριν τον λάκκο, όπου τον είχαν θάψει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμενε ο 27χρονος με την 23χρονη σύντροφό του, εντοπίστηκαν θαμμένα στην αυλή, το μαχαίρι και το γεωργικό εργαλείο (κασάρι), με τα οποία οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία και τον τεμαχισμό του θύματος.

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 27χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, που άνηκε στο θύμα, ενώ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο δράστης εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία άνηκαν επίσης στον 30χρονο.

Ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς πως το θύμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή, ιδιαίτερα αποδεκτός, είχε καλές δουλειές και καλές οικονομικές απολαβές και επειδή όπως ισχυρίστηκε, ήταν όμορφος, είχε περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες…

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται πως πέρα από την σχέση του με την συνεργό του είχε συνάψει και παράλληλη σχέση με μία 48χρονη Ελληνίδα, την κόρη της οποίας επιθυμούσε το θύμα και ο δράστης δεν του επέτρεπε να την προσεγγίσει, γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς την έβλεπε σαν κόρη του…

Αυτά όλα δεν έπεισαν τους αστυνομικούς πως ήταν αρκετά για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα και πιστεύουν πως υπήρχε και οικονομικό κίνητρο, αν και εκείνος αυτά ισχυρίζεται… Ο δράστης κάλεσε όπως προαναφέρθηκε το θύμα στο σπίτι του, του ζήτησε να αλλάξει μία λάμπα και βρήκε την ευκαιρία να τον αιφνιδιάσει και να τον μαχαιρώσει στον αυχένα, ενώ στη συνέχει με ένα κασάρι, που είναι κυρτό σαν μικρό δρεπάνι, τον τεμάχισε με τέτοιο τρόπο που να μπορούσε να χωρέσει στην βαλίτσα…

Του έκοψε το κεφάλι, το αριστερό χέρι, άφησε τον κορμό με το δεξί χέρι και έκοψε τα πόδια του θύματος…

Οι αντιφάσεις του τον πρόδωσαν σύντομα στους αστυνομικούς και όταν στην κατ’ οίκον έρευνα εντόπισαν το κινητό τηλέφωνο και τις τραπεζικές κάρτες του θύματος, τότε προχώρησαν στην σύλληψή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα