Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή ληστεία σε επιχείρηση στην Ευκαρπία

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή ληστεία σε επιχείρηση στην Ευκαρπία
Eurokinissi

Ο ιδιοκτήτης ήρθε σε συμπλοκή με τον έναν από τους δράστες και μπήκε μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους, από το οποίο κατέβηκε 500 μέτρα πιο κάτω

Σε εξέλιξη βρίσκονται αναζητήσεις της Αστυνομίας στη ευρύτερη περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, ύστερα από ληστεία σε επιχείρηση ειδών συσκευασίας, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Αρχικά, ένας από τους δύο δράστες εισέβαλε στην επιχείρηση και πήγε να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και ήρθε σε συμπλοκή μαζί του.

Τότε ο δράστης βγήκε έξω τρέχοντας και μπήκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ο συνεργός του, όμως τους ακολούθησε τρέχοντας και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος επίσης τρέχοντας, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, την στιγμή που διέφευγαν από το σημείο.

Στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία και έγινε μεγάλη κινητοποίηση, ενώ 500 μέτρα πιο κάτω κατέβηκε μόνος του το θύμα, αφού κατάφερε να τραβήξει το χειρόφρενο σε ένα φανάρι και να κατέβει.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν καλά στην υγεία του αλλά σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τις έως τώρα περιγραφές του θύματος, ο ληστής ήταν μάλλον Πακιστανός και ο οδηγός του αυτοκινήτου και συνεργός του, Ρομά. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα