Θεσσαλονίκη: Μετέφερε με φορτηγό ενενήντα μετανάστες

ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο σημειώθηκε  το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Άργος, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο ποδηλάτη που χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό. 
Ευτυχώς ο ηλικιωμένος ποδηλάτης ήταν τυχερός και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε σθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 17:30 στο δρόμο Άργους β Κορίνθου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Carrefour.
(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Άργος, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο ποδηλάτη που χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό. Ευτυχώς ο ηλικιωμένος ποδηλάτης ήταν τυχερός και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε σθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 17:30 στο δρόμο Άργους β Κορίνθου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Carrefour. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Oι αλλοδαποί πλήρωσαν τον δράστη για τους μεταφέρει από τον Έβρο στην Αθήνα μέσα σε μια κρύπτη

Ενενήντα αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων, μεταξύ των οποίων εικοσιέναν ανήλικους, μετέφερε με φορτηγό επικαθήμενο με κοντέινερ, ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί στη Σίνδο.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, που έγινε στο ακινητοποιημένο όχημα, οι αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν παραληφθεί από την ελληνοτουρκική μεθόριο, στον Έβρο, με σκοπό να μεταφερθούν στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής, χιλίων οκτακοσίων ευρώ ο καθένας, την οποία κατέβαλαν σε συνεργό του δράστη.

Υπογραμμίζεται, ότι η είσοδος στην ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στο κοντέινερ ήταν ένα μικρών διαστάσεων πορτάκι κοντά στην εργαλειοθήκη, ενώ δεν υπήρχε επαρκής αερισμός μέσα στην κρύπτη, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η παραμονή τους εντός και η μεταφορά τους.

ADVERTISING

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία Αρχείου)

SHARE:

24Media Network