Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τράπερ που βίασε 16χρονη

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τράπερ που βίασε 16χρονη

Προηγήθηκε καταγγελία της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου «τράπερ» με το ψευδώνυμο «Saint», σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε στις 7 Ιουνίου στο 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Προηγήθηκε καταγγελία της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, απογευματινές ώρες χθες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Τα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ο συγκεκριμένος «τράπερ» είχε προκαλέσει και θύελλα αντιδράσεων όταν τον Ιανουάριο και εν μέσω σκληρού lockdown στον Δενδροπόταμο είχε συγκεντρώσει πλήθος Ρομά με όπλα στα χέρια για να γυρίσει ένα video clip.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα