Θρίλερ για δύο γείτονες που έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στα σπίτια τους στην Ανάβυσσο

Θρίλερ για δύο γείτονες που έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στα σπίτια τους στην Ανάβυσσο
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Πιθανόν από λάθος αρχικά οι ληστές εισέβαλαν στην οικία μίας οικογένειας επί της οδού Άρεως και όταν δεν βρήκαν τίποτα αξίας, εισέβαλαν στο διπλανό σπίτι.

Αντιμέτωποι με μία τρομακτική εμπειρία ήρθαν δύο γείτονες στις 10 το βράδυ, επί της οδού Άρεως, στην Ανάβυσσο.

Πιθανόν από λάθος, αρχικά οι τρεις ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, στην μονοκατοικία μίας οικογένειας που ζούσε ένας 54χρονος με την σύζυγο και τα δύο του παιδιά.

Αφού έσπρωξαν τον πατέρα της οικογένειας και τους ακινητοποίησαν όλους με απειλή κατσαβιδιού, έψαξαν το σπίτι τους, δεν βρήκαν τίποτα αξίας και τότε ακούστηκαν μεταξύ να λένε σε σπαστά ελληνικά πως το διπλανό σπίτι ήταν το σωστό, που σημαίνει ότι γνώριζαν για την ηλικιωμένη.

Ένας από τους δράστες έκατσε στο σπίτι της οικογένειας ώστε να κρατάει ακινητοποιημένους τα μέλη της οικογένειας για να μην καλέσουν την Αστυνομία και οι άλλοι δύο παραβίασαν την κεντρική είσοδο της ακριβώς διπλανής οικίας, όπου διέμενε μία 76χρονη την οποία ακινητοποίησαν με λεκτικές απειλές και στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν τον χώρο, εντόπισαν 20.000 ευρώ που διατηρούσε η ηλικιωμένη στο σπίτι της, χρυσαφικά και κοσμήματα, τα άρπαξαν και τότε έφυγαν και από τα δύο σπίτια.

Έντρομοι οι δύο γείτονες κάλεσαν τότε την Αστυνομία, ήταν όμως ήδη αργά, αφού οι ληστές είχαν καταφέρει να διαφύγουν με την λεία τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα