Θρίλερ στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρός και ο αγνοούμενος σύντροφος της ηλικιωμένης που δολοφονήθηκε

Θρίλερ στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρός και ο αγνοούμενος σύντροφος της ηλικιωμένης που δολοφονήθηκε
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ο αγνοούμενος ηλικιωμένος εντοπίστηκε αργά το απόγευμα νεκρός εντός οικίας ιδιοκτησίας και αυτή, της δολοφονημένης συντρόφου του. Εξετάζεται αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για ανθρωποκτονία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στα Χανιά. Ο αγνοούμενος 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στραγγαλισμένη στην οικία της εντοπίστηκε αργά το απόγευμα σήμερα, νεκρός και αυτός, σε άλλη οικία ιδιοκτησίας της 79χρονης, στα Χανιά.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Χανίων και ιατροδικαστής για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για ανθρωποκτονία και σε αυτή την περίπτωση.

Ο χώρος του υπνοδωματίου που βρέθηκε νεκρή η 79χρονη ήταν ανάστατος σαν να τον είχε ερευνήσει κάποιος και ο σύντροφός της ήταν άφαντος. Τον αναζητούσε μάταια στο τηλέφωνο η κόρη του που ειδοποίησε τις Αρχές και μετέβησαν στην οικία της 79χρονης με αποτέλεσμα να την βρουν νεκρή. Μάλιστα ο θάνατός της υπολογίζεται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ανεύρεσή της.

Στο υπερκείμενο όροφο η 79χρονη νοίκιαζε ένα διαμέρισμα σε τέσσερις Σύρους που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για περαιτέρω εξέταση, ενώ πλέον με τον εντοπισμό του ηλικιωμένου για τον οποίο εκδόθηκε και Silver Alert, αναμένεται να ριχθεί φως τόσο στις συνθήκες του δικού του θανάτου όσο και της συντρόφου του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα