Θρίλερ στη Λαμία: Η γαλλίδα δεν ήταν η μόνη – Άλλες 2 γυναίκες είχε αιχμαλωτίσει ο 34χρονος

Θρίλερ στη Λαμία: Η γαλλίδα δεν ήταν η μόνη – Άλλες 2 γυναίκες είχε αιχμαλωτίσει ο 34χρονος
lamiareport.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον άλλες δυο γυναίκες κατέφυγαν στην Ασφάλεια Λαμίας για να καταγγείλουν τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο κατηγορούμενος.

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Λαμίας από την αποκάλυψη της ιστορίας της 40χρονης γαλλίδας που φέρεται να έπεσε θύμα αρπαγής 34χρονου, ο οποίος την κρατούσε δεμένη και φιμωμένη σε δωμάτιο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Από την πρώτη στιγμή οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστικές με τη γυναίκα, μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, να είναι φιμωμένη στο στόμα με μονωτική ταινία, δεμένη σε χέρια και πόδια με τάιραπς, και με καλυμμένα μάτια, κλειδωμένη σε ανήλιαγο δωμάτιο.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη διατηρούσε σχέση με τον 34χρονο, την οποία είχε διακόψει. Πρόσφατα επικοινώνησαν ξανά και η γυναίκα αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα να τον δει, ενώ εξέταζε το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στη χώρα. Στο διάστημα που είχαν χωρίσει ο νεαρός άνδρας είχε συνάψει σχέση με μια 24χρονη – που έχει επίσης έχει συλληφθεί καθώς φέρεται να γνώριζε για την αιχμαλωσία της γαλλίδας.

Στην υπόθεση που μοιάζει να έχει βγει από ταινία έρχονται να προστεθούν νέα στοιχεία καθώς η δημοσιότητα που πήρε το θέμα, φαίνεται ότι συνέβαλε να σπάσουν τη σιωπή τους και άλλα θύματα του 34χρονου και να προστεθούν οι μαρτυρίες τους στη δικογραφία. Ειδικότερα, σύμφωνα με το LamiaReport, στην Ασφάλεια Λαμίας έχουν καταφύγει δύο ακόμη γυναίκες για τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο κατηγορούμενος.

Οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι και σε ενδεχόμενες προχωρημένες προτιμήσεις, αλλά στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς όπως υποστηρίζουν, υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Την ίδια ώρα το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του τελευταίου, γίνονται «φύλλο και φτερό» από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συμπληρώσουν το παζλ στην απίστευτη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση.

Υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων ο 34χρονος μαζί με την 24χρονη σύντροφό του θα περάσουν και πάλι αύριο το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να απολογηθούν.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα είναι κακουργηματικές, ενώ και η 24χρονη βαρύνεται με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα