Θύμα βιασμού 13χρονη από τους θείους της και τον ξάδελφό της

Θύμα βιασμού 13χρονη από τους θείους της και τον ξάδελφό της
Θύμα βιασμού shutterstock

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Χαλκίδας ύστερα από την καταγγελία του πατέρα της 13χρονης, ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο αδελφούς του και τον ανιψιό του

Στα χέρια των αντρών της Ασφάλειας Χαλκίδας έπεσαν δύο Ρομά και αναζητείται ο ανήλικος γιος ενός εκ των συλληφθέντων, ύστερα από έφοδο της Αστυνομίας στον καταυλισμό Ρομά της Χαραυγής, στην Χαλκίδα. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για αρπαγή και βιασμό σε βάρος της 13χρονης ανιψιάς τους.

Η σχετική καταγγελία έγινε χθες το βράδυ από τον πατέρα του κοριτσιού, στην Ασφάλεια Χαλκίδας και σύμφωνα με τον ίδιο και όσα του ανέφερε η κόρη του, χθες οι δύο αδελφοί του και ο ανήλικος ανιψιός του που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από τον οικισμό την 13χρονη, την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους και την μετέφεραν σε άλλο σημείο όπου την βίασαν διαδοχικά.

Οι δύο θείοι του κοριτσιού εντοπίστηκαν σήμερα και συνελήφθησαν, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του ανήλικου γιου ενός εκ των συλληφθέντων συγγενών του κοριτσιού.

Από την Εισαγγελία έχει διαταχθεί ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη στο κορίτσι, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχουν ίχνη βιασμού, ενώ οι δύο συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα