Το μεσημέρι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Γιακουμάκη

Το μεσημέρι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Γιακουμάκη

Παράταση λίγων ωρών για το τι συνέβη στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθεί τελικά το πόρισμα του ιατροδικαστή

Παρατείνεται η αγωνία για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/03), κοντά στη Γαλακτοκομική σχολή στα Ιωάννινα, όπου φοιτούσε, καθώς το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα το μεσημέρι.

Η νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 20χρονου φοιτητή διενεργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο ο κ. Βουγιουκλάκης έκρινε ότι προκειμένου να υπάρχει μια σαφή εικόνα για τις συνθήκες θανάτου, χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα, ώστε να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η γνωμάτευση του λοιπόν, αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μεσημέρι της Δευτέρας. Να θυμίσουμε ότι το πρωί ο ιατροδικαστής μαζί με αστυνομικούς και παρουσία εισαγγελέα, έκανε αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου νέου.

Λόγω των τοπογραφικών χαρακτηριστικών του σημείου που βρέθηκε το πτώμα (βλάστηση και βαλτώδες περιβάλλον), ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι τα αίτια του θανάτου. Ωστόσο από την μακροσκοπική εξέταση, προκύπτουν συμπεράσματα που οδηγούν περισσότερο στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Στο σημείο που βρέθηκε ο άτυχος νέος, βρέθηκαν κλιμάκια αξιωματικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι για τουλάχιστον δύο ημέρες θα ερευνήσουν την περιοχή για τον εντοπισμό αντικειμένων, δειγμάτων αίματος και DNA και εντυπωμάτων παπουτσιών.

Το μαχαίρι, μεταφέρθηκε άμεσα στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξερευνηθεί για DNA και αποτυπώματα.

Πληροφορίες από epiruspost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην οικογένεια Γιακουμάκη

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ενδείξεις για αυτοκτονία. Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

SHARE:

24Media Network