Την περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την 44χρονη στη Τριχωνίδα

Την περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την 44χρονη στη Τριχωνίδα
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Φέρεται στην τελευταία τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της να άφησε να εννοηθεί μία τέτοια πρόθεση εφόσον χώριζαν- Βρέθηκε με εγκαύματα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και δίπλα της μπουκαλάκι με εύφλεκτο υγρό

Τραγική είναι η κατάληξη της αγνοούμενης 44χρονη μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε σε χωράφι, δίπλα από την λίμνη Τριχωνίδα από κλιμάκιο πυροσβεστών με σκύλο-ανιχνευτή.

Νωρίτερα το απόγευμα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με το πτώμα μίας γυναίκας στο εσωτερικό του. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για την 44χρονη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι των Θεοφανείων από το σπίτι της, στην Κατοχή Αιτωλικού.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα με εγκαύματα κυρίως στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα της και δίπλα της ένα μικρό μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, ενώ τις ώρες εκείνες ο πρώην σύντροφός της φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Οι πυροσβέστες συνέδραμαν τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της αγνοούμενης μητέρας. Η 44χρονη που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία πριν εξαφανιστεί, με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε, στον οποίο φέρεται να άφησε υπονοούμενο για την πρόθεση της να φτάσει σε μία τέτοια απονενοημένη πράξη εξαιτίας του χωρισμού τους.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού και το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε.

Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της. Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με το πτώμα γυναίκας στο εσωτερικό του, μετέβηκε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου, της Ασφάλειας Αγρινίου και ιατροδικαστής.

Από την αυτοψία στον χώρο, τόσο των αστυνομικών όσο και του ιατροδικαστή, δεν φαίνεται να προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, παρά μόνο αυτοχειρίας, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να εξαιρεθεί, μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη στην Πάτρα και βεβαίως η προανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα