Τους έπιασαν με περισσότερα από 20.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα

Τους έπιασαν με περισσότερα από 20.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα

Στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων που έχει προκαλέσει τεράστια διαφυγή εσόδων από το Δημόσιο ξεκίνησαν νέες εξορμήσεις σε διάφορα σημείο της Αττικής

Συνελήφθησαν, στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας Έλληνας και δύο Πακιστανοί, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν, εντός δύο αυτοκινήτων συνολικά 5.880 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού. Σε έρευνα που ακολούθησε, σε αποθήκη στο Κερατσίνι, βρέθηκαν 14.690 πακέτα τσιγάρα και 413 συσκευασίες καπνού.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20.570 πακέτα τσιγάρα και 413 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

SHARE:

24Media Network