Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα – Ζητούσε “συγγνώμη”

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα – Ζητούσε “συγγνώμη”
Αστυνομικοί στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι όπου 27χρονος πατέρας σκότωσε το 4χρονο γιο του μέσα στο σπίτι και στην συνέχεια αυτοκτόνησε Eurokinissi

Στο σπίτι εντοπίστηκε σημείωμα του παιδοκτόνου και αυτόχειρα μέσω του οποίου ανέφερε ότι δεν μπορούσε να παίζει τον ρόλο των δύο γονέων προς το παιδί και ζητούσε συγνώμη για την πράξη του.

Εντοπίστηκε σημείωμα του παιδοκτόνου και αυτόχειρα στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, στο οποίο φέρεται πως ανέφερε, ότι δεν μπορούσε να παίζει τον ρόλο των δύο γονέων προς το παιδί και ζητούσε συγνώμη για την πράξη του.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί. Η 21χρονη Ρομά και μητέρα το παιδιού που βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, καλούσε από το πρωί στο τηλέφωνο χωρίς να το σηκώνει κανείς. Έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα ενώ στο μεταξύ έμαθε από γείτονες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Όταν μπήκε η τραγική μητέρα στο σπίτι, ανακάλυψε νεκρό το παιδί της και τον πατέρα του. Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, με την σειρά τους και εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που είδαν.

Ο 27χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε βίαιο παρελθόν ίσως ως μία παράλογη πράξη αντεκδίκησης για τον χωρισμό του, έγραψε αυτό το σημείωμα, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συγκεντρώνονται στοιχεία και για το παρελθόν των δύο γονέων αλλά και της καθημερινότητας που ζούσαν όταν ήταν μαζί, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι είχαν συχνούς και έντονους τσακωμούς, μέχρι και το προηγούμενο βράδυ από το τραγικό περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα