“Τζακ Ποτ” διαρρηκτών στην Μεταμόρφωση: Ένα εκατομμύριο ευρώ η λεία

“Τζακ Ποτ” διαρρηκτών στην Μεταμόρφωση: Ένα εκατομμύριο ευρώ η λεία

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση διαχείρισης κοινοχρήστων στην Μεταμόρφωση και κατάφεραν να αποσπάσουν δύο χρηματοκιβώτια από τα γραφεία, τα οποία κατά δήλωση του ιδιοκτήτη περιείχαν ένα εκατομμύριο ευρώ

Τεράστια ήταν η λεία των διαρρηκτών που χτύπησαν την «International Service Oil» στην Μεταμόρφωση τα ξημερώματα. Τελικά οι δράστες κατάφεραν και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια από τα γραφεία τα οποία σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης περιείχαν συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η επιχείρηση που αναλαμβάνει την συντήρηση πολυκατοικιών και την έκδοση κοινοχρήστων, στεγάζεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου Ελευθερίου και Υμηττού και οι δράστες αποδείχτηκαν εξαιρετικά διαβασμένοι.

Αφού έθεσαν εκτός λειτουργίας συναγερμό και κάμερες, διέρρηξαν την επιχείρηση που εκείνη την ώρα ήταν κλειστή, κατάφεραν να εισέλθουν στα γραφεία και να εντοπίσουν τα δύο χρηματοκιβώτια, με την τεράστια λεία. Κατάφεραν να τα αποσπάσουν, να τα φορτώσουν σε όχημα και να διαφύγουν ανενόχλητοι. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα