Βέροια: Συνελήφθη δραπέτης που παραβίασε άδεια

Στο στιγμιότυπο πυροτεχνουργοί του Στρατού ερευνούν το χώρο για χειροβομβίδες και άλλες εκρηκτικές ύλες από την μάχη που έγινε κατα την διάρκεια της απόδρασης από τις Φυλακές Τρικάλων. Έντεκα αλλοδαποί κρατούμενοι απέδρασαν από την έπειτα από την ολονύχτια μάχη μεταξύ κρατουμένων και φρουρών. Η καταμέτρηση των κρατουμένων έγινε το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2013, μετά την είσοδο των ΕΚΑΜ στην φυλακή. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι δραπέτες είναι όλοι καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές.
Η οργανωμένη απόπειρα απόδρασης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες εξωτερικούς φρουρούς, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Στο στιγμιότυπο πυροτεχνουργοί του Στρατού ερευνούν το χώρο για χειροβομβίδες και άλλες εκρηκτικές ύλες από την μάχη που έγινε κατα την διάρκεια της απόδρασης από τις Φυλακές Τρικάλων. Έντεκα αλλοδαποί κρατούμενοι απέδρασαν από την έπειτα από την ολονύχτια μάχη μεταξύ κρατουμένων και φρουρών. Η καταμέτρηση των κρατουμένων έγινε το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2013, μετά την είσοδο των ΕΚΑΜ στην φυλακή. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι δραπέτες είναι όλοι καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές. Η οργανωμένη απόπειρα απόδρασης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες εξωτερικούς φρουρούς, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς είχε παραβιάσει ολιγοήμερη άδεια που του χορηγήθηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα

Δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής συνελήφθη στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς Ρομά στη Βέροια, στο πλαίσιο της πάταξης της εγκληματικότητας. Πρόκειται για 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς είχε παραβιάσει ολιγοήμερη άδεια που του χορηγήθηκε από το παραπάνω σωφρονιστικό κατάστημα, στο οποίο όφειλε να επιστρέψει στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου.

Κατά την ίδια αστυνομική επιχείρηση, που έγινε στις περιοχές Εργοχωρίου και Τριφυλλοπάζαρου Ημαθίας, προσήχθησαν συνολικά έντεκα άτομα, από τα οποία, πέρα από το δραπέτη, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως επίσης κι ένας Αλβανός, που διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

SHARE:

24Media Network